Sinterklaastoernooi

Dit gezelligheidstoernooi voor de jeugd vindt altijd plaats rond 5 december. Naast leuk tennissen met elkaar worden er ook andere actviteiten georganiseerd zoals prijs tennissen en een verloting.

Voor alle deelnemers zijn er heerlijke pannenkoeken en warme chocolademelk met slagroom. 

Deelnemers moeten lid zijn van Z.T.C. De Pelikaan of WVF. Inschrijven kan bij de trainers en via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verslag 2015

Het Sinterklaastoernooi met bijna 95 deelnemende kinderen van Z.T.C. De Pelikaan en WVF was zondag 29 november een enorm succes. Ondanks de kou werden in 9 groepen leuke wedstrijden gespeeld. Natuurlijk was Zwarte Piet ook aanwezig! 3 Pieten waren speciaal naar De Pelikaan gekomen. Ontzettend veel pannenkoeken werden de hele dag gebakken door enthousiaste vaders en er was warme chocolademelk met slagroom en natuurlijk waren er ook pepernoten. 

Alle kinderen konden voor een cadeautje prijs tennissen en voor de prijswinnaars van de poules waren er chocoladeletters. Hoogtepunt was de verloting met prachtige prijzen van Tennisschool Zwolle en Reuvers Sport.

Al met al een fantastisch toernooi die met inzet van veel vrijwilligers enthousiast is gehouden. Volgend jaar hopen wij in ieder geval iedereen weer terug te zien en gaan we op voor 100 deelnemers.

Nathalien, Floor, Dennis en Harriet.