Senioren competitie

De voorjaarscompetitie start begin april en eindigt begin juni. Naast de regionale zaterdag- of de landelijke zondagcompetitie bestaat er vrijdagavond-, dinsdag-, donderdag- competitie. Er wordt gespeeld in verschillende teams van heren, dames of gemengd en er zijn leeftijdsklassen van 17+, 35+ en 50+. Voor meer info informeer bij de verenigingscompetitieleider: Dennis Poortier).
 
De competities verschillen in wedstrijdvorm. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de zaterdag heren vijf partijen gespeeld: drie dubbels en twee enkels. Bij de zondag heren gaat het om zes partijen: vier enkels en twee dubbels.
 
Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/
 
Voor de meeste teams zijn minimaal 4 spelers vereist. Voor de gemengde competitie op zondag is gezien het aantal partijen een minimum van 6 spelers aan te raden. Daarnaast zijn er een aantal dubbelcompetities waarbij minimaal 5 spelers vereist zijn, bijvoorbeeld in geval van de dinsdag morgen dames 35+ en de dames/heren 35+ op vrijdagavond.
 
Opgeven kan als compleet team of als individu. In het laatste geval kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst kan ook. Opgeven dient jaarlijks voor 17 november te gebeuren. De captains van de teams ontvangen in december de voorlopige opgave van hun team. De teams en de reservespelers worden uiterlijk 1 februari gepubliceerd op de website van Ztc de Pelikaan.
 
Voorafgaande aan de 1e competitie dag wordt een aanvoerdersavond georganiseerd waarbij de benodigde wedstrijdbescheiden en de ballen aan de aanvoerders wordt verstrekt. De aanvoerders krijgen hierover bericht.
 
Om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018 dien je voor 17 november a.s. een email te sturen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
In afwachting van jullie opgave.

Met sportieve groet,
De Technische commissie